Joya talpszerkezetek

 

WAVE talpszerkezet legfontosabb jellemzője: Egyediség, helykínálat

A Wave talpszerkezet és a hozzátartozó felsőrész lehetővé teszi, hogy a lábbeli igazodjon az egyedi lábformákhoz is. Ezt a talp-technológiát kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy a lábbeli alkalmassá válik egy "külső" talpbetét befogadására is.

Viselet:

Ideális azok számára, akik egyedi (széles, magas) lábfejjel rendelkeznek, vagy azok számára, akik egy meglévő talpbetétet szeretnének használni, de élvezni szeretnék a puha és rugalmas Joya-séta élményét.

Joya munkacipő

 
 

NUVOLA talpszerkezet legfontosabb jellemzője: Könnyedség

Az új „Nuvola” talptechnológiaval készült lábbelik különösen könnyedek és az egyedi, hullámos „nuvola hab talpbetétnek” köszönhetően egy páratlanul kellemes, kényelmes viseletet nyújtanak.

Viselet:

Modern, hétköznapi viselet, amely használata során kellemes közérzetet biztosít egy nyugodt sétához - könnyed városi séták, találkozások, társasági szabadidő eltöltés során!

Joya munkacipő
 

ACTIVE talpszerkezet legfontosabb jellemzője: Stabilitás

Az új „Active” talptechnológia kiegyensúlyozott csillapítást biztosít viselője számára. A széles elő-lábi és a sarok részeknek köszönhetően növeli a lábfej stabilitását. A kifejezetten kültéri használatra tervezett külső járó talp kivételes tapadást biztosít. Kényelmes és könnyű konstrukció, az egészséges és fájdalommentes intenzív gyaloglás élményéért.

Viselet:

Ideális viselet azok számára, akiknek fontos a láb stabil helyzete és az egészséges, fájdalommentes mozgás az intenzív szabadidős tevékenységek során.

Joya munkacipő
 

SENSO talpszerkezet legfontosabb jellemzője: Talpnyomás elosztás

A Senso talptechnológia különösen puha felületet biztosít az előláb és a sarok részen. A kivételesen párnázó hatás könnyed járást biztosít.

Viselet:

Ajánlott viselet mindazok számára, akiknek érzékeny a háta és fokozott napi igénybevételnek van kitéve a lába és ízületei.

Joya munkacipő
 

CURVE talpszerkezet legfontosabb jellemzője: Gördülő járás

A Karl Müller féle svájci gördülő talp továbbfejlesztése. A lekerekített talp és a biomechanikusan kialakított, lábközép részen elhelyezett görgő fokozott egyensúlyi helyzetet teremt, amely ideális a mélyizmok fokozott aktívitásához

Viselet:

Ideális viselet azok számára, akiknek fontos helyes testtartás elérése, valamint a hát és ízületi problémák megelőzése, a már meglévő fájdalmak csökkentése

Joya munkacipő