Joya munkacipő

Joya munkacipő

Joya munkacipőJoya cipők munkavégzéshez

Sokan panaszkodnak hátfájásra, ízületi fájdalomra és elnehezedett lábakra a napi
munka után. Nem csoda, hiszen akár 12 órát is dolgozhatunk naponta. Legyen szó
sok mozgásról, állásról vagy akár ülőmunkáról, a megfelelő cipő minden esetben kulcsfontosságú. A Joya munkacipők puha-elasztikus talp technológiájukkal pontosan ilyen igénybevételre készülnek, ezáltal kényelmes társak a mindennapi munkavégzés
során. A Joya munkacipő tehermentesíti a hátat és az ízületeket, segíti az egészséges járást, kényezteti a lábakat. Attól függően pedig, hogy milyen modellt választunk, speciális jellemzőkkel is rendelkeznek, például ESD vagy csúszásmentes talppal.

A kényelmes munkavégzés elérhető

Legyen szó egészségügyi területről, vendéglátásról, értékesítésről vagy irodai
munkáról, a Joya munkacipő minden igényt kielégít. Könnyen tisztítható, fekete
és fehér felsőrészekkel megfelel a munkáltatók által előírt szabályoknak. A svájci technológia az optimális stabilitás és párnázottság kombinációját biztosítja,
így viselője, kompromisszumok nélkül, kényelmesen érezheti magát egész nap.

Joya munkacipők speciális tulajdonságokkal

gomb.png

Vess egy pillantást a Joya üzleti/alkalmi/irodai modellek.

Joya Cipő

Joya üzleti/alkalmi/irodai

Kényelmes, elegáns cipők puha felsőrésszel és párnázott talppal - ez csak vágyálom?
A Joya-val biztosan nem. Az üzleti modellek egész napos állómunkára is alkalmasak és megnyugtató kényelmet kínálnak a stresszes mindennapi munkavégzés során. 
A különleges talp technológia révén a Joya üzleti modellek enyhítik a hátra, a lábakra, az ízületekre nehezedő terhelést és elősegítik az egészséges járást és állást.
A divattól független design, továbbá az elegáns barna és fekete színeknek köszönhetően, ezek a Joya munkacipő modellek különösen alkalmasak a mindennapos munkavégzésre.

Ezekre a cipőkre mindig számíthatsz

Legyen szó értékesítésről, vendéglátásról vagy az irodáról - a Joya munkacipő az egyszerű színek és klasszikus tervezés révén számos szakmához illik, és könnyen kombinálható az adott munkaruhákkal. A leghosszabb napokon is számíthatsz a Joya munka cipőire: a puha-rugalmas talp enyhíti az mozgásszervi rendszerre nehezedő terhelést, védi a lábat és kényelmet biztosít egy egész napos viselet során is.

Klasszikus modelleket találsz, amelyek ideálisak a mindennapi irodai viselethez.

gomb.png

Mila - speciális modell álló munkához


Mila Light Blue