cipk_munkavgzshez.png

Sokan panaszkodnak hátfájásra, ízületi fájdalomra és elnehezült lábakra a napi munka után. Nem csoda, hiszen akár 12 órát is dolgozhatunk naponta.

 
Legyen szó sok mozgásról, állásról vagy akár ülőmunkáról, a megfelelő cipő minden esetben kulcsfontosságú.


A Joya munkacipők puha-elasztikus talp technológiájukkal pontosan ilyen igénybevételre készülnek, ezáltal kényelmes társak a mindennapi munkavégzés során. A Joya munkacipő tehermentesíti a hátat és az ízületeket, segíti az egészséges járást, kényezteti a lábakat.


Attól függően pedig, hogy milyen modellt választunk, speciális jellemzőkkel is rendelkeznek, például ESD vagy csúszásmentes talppal.
5sz_csempk_4.png 5sz_csempk_5.png 5sz_csempk_3_v2.png

 

Munkavégzéshez ajánlott Joya cipők speciális tulajdonságokkal

 

Joya üzleti/alkalmi/irodai

teszt.png

 

Kényelmes, elegáns cipők puha felsőrésszel és párnázott talppal - ez csak vágyálom?
A Joya-val biztosan nem.


✅ Az üzleti modellek egész napos állómunkára is alkalmasak és megnyugtató kényelmet kínálnak a stresszes mindennapi munkavégzés során. 


✅ A különleges talp technológia révén a Joya üzleti modellek enyhítik a hátra, a lábakra, az ízületekre nehezedő terhelést és elősegítik az egészséges járást és állást.


✅ A divattól független design, továbbá az elegáns barna és fekete színeknek köszönhetően, ezek a Joya munkacipő modellek különösen alkalmasak a mindennapos munkavégzésre.

 

 

A Joya-ra bármilyen munkaterületen számíthatsz!

Legyen szó értékesítésről, vendéglátásról vagy az irodáról - a Joya munkavégzésre kialakított modelljei az egyszerű színek és klasszikus tervezés révén számos szakmához illik, és könnyen kombinálható az adott munkaruhákkal.

 A leghosszabb napokon is számíthatsz a Joya munka cipőire: a puha-rugalmas talp enyhíti az mozgásszervi rendszerre nehezedő terhelést, védi a lábat és kényelmet biztosít egy egész napos viselet során is.

 

 

Klasszikus modelleket találsz, amelyek ideálisak a mindennapi irodai viselethez.