Fizetés

Fizetési módok

Készpénzben történő fizetés az áru üzlethelyiségben történő átvételekor. Az áru üzlethelyiségben történő átvételkori fizetés választása esetén a Vásárló a Szolgáltató telephelyén fizeti meg a termék vételárát készpénzben a Szolgáltató vagy megbízottja részére. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség. A termék átvételére a Vásárló a fizetést követően jogosult.

Bankkártyás fizetés: Vásárló a megrendelését az OTP SimplePay rendszerén keresztül, bankkártyával is kifizetheti. A bankkártya adatokat minden esetben csak a SimplePay oldalán kell megadni, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a Szolgáltatóhoz.

Fizetés utánvétellel: Amennyiben a Honlapon megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Vásárló a megrendelés végösszegét közvetlenül a futárnak teljesítse készpénzben.

Előre utalás bankszámlára: Vásárló a megrendelt termékek árát azok kiszállítását, illetve átvételét megelőzően is megfizetheti, a Szolgáltató OTP Bank ZRt.- nél vezetett 11731001-20709213 számú bankszámlára történő banki átutalás útján. Előre utalás esetén a megjegyzés rovatban a számla sorszámát minden esetben szükséges feltünteti. Előre utalás esetén a Vásárló a megrendelt termékek átvételére csak az átutalás jóváírását követően jogosult. Amennyiben a megrendelés értéke meghaladja a 300.000 Ft.-ot, kizárólag előre utalással lehet a megrendelés értékét kiegyenlíteni a Szolgáltató felé.