Vélemények

Erdélyi MargitErdélyi Margit

"Nekem 2 pár is van, egy gördülős és egy túracipő. A gördülősben mintha gyepszőnyegen járnék, nagyon kellemes érzés. A túracipő esőben praktikus, nem ázik be és nem csúszik. Szerintem évekig nem kell vennem másik cipőt, így behozza az árát :)"

fooldal_magunkrol_2.png

Erna.jpgOborzilné Nagy Erna

„A Joya cipők visszaadták a gyógyulásba vetett hittemet! Több gerincsérvvel a járás kínszenvedés volt, állandó fájdalom. 10 éve Joya cipőket hordok, megváltozott a tartásom, csökkent a fájdalmam, tudok, s merek tornázni!
Barátaim közül is többen kipróbálták a Joya cipőt, s hasonló tapasztalataik vannak!
Nekem a nagybetűs Cipő: a Joya! Köszönöm neki a segítséget!"

fooldal_magunkrol_2.png

Erna.jpgPéterfai Istvánné

"Utolsó mentsvárként vettem meg a Joya terápiás cipőt, azóta tudok rendesen járni, mióta ezt a cipőt hordom. A térdfájdalmam után megannyi ortopéd cipőt kipróbáltam, melyeket méretre készítettek számomra. Sok-sok pénzt áldoztam gyógypapucsokra is, azonban továbbra is ott tartottam, ahol kezdtem. Végül az ortopéd orvos javaslatára vettem meg a Joya cipőt, amikor injekció kúra kezelésre jártam. Később szandált is vásároltam. Maximálisan elégedett vagyok velük. Számomra a Joya a világ legjobb cipője, elképesztően kényelmes. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki ilyen betegségben szenved. Igaz borsos az ára, de minden fillért megér!”

fooldal_magunkrol_2.png

Erna.jpgKovácsné Zsuzsa

Engem a Joya papucs/cipő egy lábműtéttől mentett meg... előtte nem gondoltam, hogy még valaha 8-10 km-t fogok tudni gyalogolni. Hála a Joya-nak, teljesen fájdalommentes a járásom! Köszönöm a Joya-nak!

Erna.jpgPollák Margit

"Igen, így hírtelen 68.000 Ft nagyon sok. De ha van sarokcsont kinövésed és "élvezed" annak minden fájdalmát a nap 24 órájában, akkor lehet hogy hálás leszel ezért a cipőért."

Erna.jpgKovács Elekné

„Pár éve használom már, téli és nyári változatban is. Ennél kényelmesebbet el sem tudok elképzelni”