Joya gördülő talpú cipő

A gördülő talpú cipő előnyei

gördülő talpú cipőA Joya gördülő talp cipő különlegessége az egyedülállóan puha, rugalmas talp
és a biomechanikus felépítés. A Joya alapítói orvosokkal és fiziológusokkal együttműködve fejlesztették ki a cipőt, amelynek puha, rugalmas talpszerkezete
a kemény és sík talajt puha felületté alakítja, olyan érzést keltve mint amikor
sétálunk vagy állunk a puha homokban. A gördülő talpú cipő dinamikusan alkalmazkodik a talp formájához, és minden egyes lépés során egy pillanatra súlytalanságba helyez. Így okoz páratlan séta-élményt viselője számára.

A levegő-méhsejt kialakítású talpszerkezet nemcsak könnyed járást és kényelmet biztosít, hanem optimális cipőklímát is teremt az egész napos használat során.
Tudj meg többet a Joya cipő egyedi talptechnológiájáról és szerkezeti felépítéséről.

gomb.png

A Joya hatása

elnyk.pngA Joya fejlesztői küldetésüknek tekintik, hogy a mozgásszervi fájdalmak nem korlátozhatják az emberek életét. A puha-rugalmas talp mozgásszervi rendszerre gyakorolt pozitív (aktiváló) hatása számos vizsgálatban és tanulmányban bizonyított és a fizioterápiában is már régóta használatos.
Az elasztikus talp használatával a Joya gördülő talpú cipő a dinamikus járást utánozzák, azaz támogatják a természetes mozgásmintát, lehetővé téve az optimális talpnyomás eloszlást a járás és állás közben egyaránt. A puha és rugalmas talp a kemény és sík járó felületet, rugalmas felületté alakítja. Aktiválja az egyensúly-érzésért, a stabilitásért felelős izmokat, mely izmok aktivitásának köszönhetően csökken az ízületekre és a gerincre nehezedő nyomás, enyhül vagy akár megszűnik
a hát- és ízületi fájdalom. A Joya gördülő talpú cipő használatával nem csak enyhíthető, de meg is előzhető a fájdalom kialakulása. Az egyensúlyi helyzet során a "mikromozgások" stabilizálják a lábfej, vádli és lábizmok aktivitását, így segítik elő az egészséges testtartást, valamint az aktív járást és állást. A mélyizmok igénybevétele nagyban hozzájárul az egészséges vénás keringéshez is.

A Joya előnyei

  • Erősíti a hátat
  • Tehermentesíti az ízületeket
  • Kényezteti a lábat
  • Támogatja az aktív járást és állást
  • Megvalósítja a természetes járás/mozgás folyamatát
  • Segíti az egészséges testtartást
  • Növeli az izomaktivitást a "mikromozgások" segítségével
gomb.png

Tudj meg többet a Joya-ról és annak hatásáról, ha a következő betegségekben szenvedsz

lbfjdalom.pngtrdfjdalom.pnghtfjdalom585.pngDiabtesz.png