Joya kényelmi cipő

Vállalat

A svájci székhelyű, a világ legpuhább lábbelijét gyártó céget két fiatal ember alapította, Karl Müller és Claudio Minder. A mintegy 70 alkalmazottból álló motivált csapattal együtt ők felelősek a Joya termék fejlesztéséért, gyártásáért és értékesítéséért.

A cég székhelye Svájcban, a festői Roggwil városában található, a gyönyörű Bodeni-tó közelében.

Az alapítók világos jövőképpel rendelkeznek: "Célunk, hogy olyan cipőt kínáljunk ügyfeleinknek, amely új mércét állít fel a kényelmi és terápiás lábbelik piacán és a használói számára új értelmet nyer a gyaloglás kényelme és a lábbeli testünkre gyakorolt pozitív egészségügyi hatása".

A Joya-t a német Egészséges Hátért Szervezet, Aktion Gesunder Rücken (Röviden AGR), hát-barát terméknek minősítette. A svájci komfortcipő így megfelel a hát-barát termékekkel szemben támasztott legmagasabb követelményeknek is..

A Joya történetének legfontosabb mérföldkövei az alapítástól kezdődően:

JoyaJoya

Fentarthatóság

fentarthatsg.pngÖkológiai felelősségvállalás: Elköteleztzük magunkat, hogy miközben innovatív cipőtechnológiákat fejlesztünk ügyfeleink számára, kreatívak, környezettudatosak maradunk. Folyamatosan növeljük a fenntartható anyagok felhasználását, valamint javítjuk a gyártási és logisztikai folyamatokat:

  • Gyártás során keletkező hulladékok csökkentése a tervezés és a feldolgozás optimalizálásával
  • Minőségi és környezetbarát anyagok fokozottabb használata
  • Zéró toleranciát érvényesítünk a veszélyes anyagok, termékeinkben történő felhasználásával kapcsolatban, az RSL szabvány alapján

Társadalmi felelősségvállalásunk: Kiemelt feladatunk, hogy munkatársaink számára a személyes és szakmai fejlődést lehetővé tevő munkakörnyezet teremtsünk:

  • Az ergonomikus munkakörnyezet munkatársaink és partnereink egyaránt támogatja
  • Társadalmi összefogás és támogatás hátrányos helyzetű emberek számára

Célunk egy olyan központ létrehozása, ahol szociálisan hátrányos helyzetű emberek szállás, étkeztetés vagy juttatás fejében, "felfrissítenek" adományozott cipőket, hogy azokat később rászorulóknak részére adhassunk át.

Célunk, hogy 2025-re semleges CO2 szintet érjünk el. Ennek érdekében tevékenyen részt veszünk az indonéziai természeti területek visszanyerését és újraerdősítését megteremtő folyamatokban.