Mila Light Blue

 mila1.pngmila2.png

Joya munkacipő

Joya technológia

A kybun-Joya Group több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a terápiás és kényelmi cipők fejlesztésében. A megszerzett tapasztalatok birtokában a Mila modellt kifejezetten munkahelyi környezethez, mindennapos viselethez fejlesztették ki. Ajánlott elsősorban egészségügyi dolgozók, valamint egyéb, beltéri munkakörnyezetben folyamatos álló tevékenységet végzők számára.

A szabadalmaztatott Joya technológiát számos kutatásban sikeresen tesztelték a mozgásszervi rendszerre gyakorolt hatása tekintetében.

gomb.png

gördülő talpú cipőA Joya által szabadalmaztatott talpszerkezet felülmúlhatatlan párnázást, kellemes lábklímát és meglepő könnyedséget kínál.

A MILA női modell könnyed belépést és gyors befűzést kínál. A különleges formájú sarok és a megerősített lábujjvédő felület kellemesen szilárd és biztos illeszkedést, a lélegző, antimikrobiális háló pedig friss, kellemes viselési kényelmet biztosít.

A külső talp újrahasznosított gumiból készül és megbízható tapadást biztosít.

Mila Light Blue

Anyaga

Felsőrész: légáteresztő textil
Bélés: antimikrobiális szövet
Középtalp: puha, rugalmas, szabadalmazott Joya talpszerkezet
Talp: csúszásmentes, újrahasznosított gumi (Hexogrip mintázattal)


Hasznos tanácsok

Mosási tudnivalók

Lehetőleg nedves szivaccsal tisztítsa le cipőt.

Rövid mosási programban 30°-on is mosható. Gépi mosás előtt távolítsd el a talpbetéteket és azokat szivaccsal tisztítsd meg. Ne használj fehérítőt, ne szárítsd a cipőt szárítógépben. Erősen ajánlott, hogy a gépi mosás során ne használj öblítőt.

gomb.png